zondag 6 februari 2011

Samosa Wrap

Het recept van Samosa wrap heb ik van Plantaardigmaandag.

Ik vond de aardappels in de wraps niet zo lekker smaken, ik heb ze dus deze keer apart geserveerd (eerst 5 min koken, daarna bakken totdat ze goudbruin zijn).

Ingredienten
- 1 versnipperde ui
- 0,5 pakje tofugehakt
- 1,5 kop erwten (diepvries)
- 1 blik tomatenblokjes in tomatensaus
- 2 teentjes knoflook
- 1 verse chilipeper (ontdaan van pitjes)
- 3 theelepels komijn
- 2 theelepels koriander
- 2 theelepels kerriepoeder
- 50 ml water
- beetje zout en peper
- tortilla wraps (volkoren)

Bereiding
Kook de aardappelen gedurende 4-5 minuten. Bak ze daarna goudbruin.
Maak een halve kop versnipperde ui (fijn).
Haal daarna bij de peper de pitjes eruit en snij daarna in stukjes.
Verwarm wat olie in een grote diepe koekenpan. Voeg daarna de ui toe, bak totdat het goudkleurig begint te worden, voeg daarna alle kruiden toe.
Voeg dan na een paar minuten ook het tofugehakt, de erwten en tomatenblokjes in tomatensaus erbij. Bak ook deze een paar minuten mee.
Mix het geheel goed door elkaar en bak het een paar minuten.
Serveer in een tortilla wrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...